Vysočanský Mlýn: Proměna staré pekárny na luxusní byty

Praha neustále roste a stále čelí velké poptávce po novém bydlení. Najít volné místo pro stavbu novostaveb však není snadné. Přesto se čas od času objeví kreativní projekt, který přetváří stávající nevyužité budovy na moderní rezidenční objekty. Takový je i případ Vysočanského Mlýna. Tento projekt revitalizace přetváří původní vysočanskou pekárnu rodiny Odkolků na luxusní byty, které jsou určeny jak pro mladé lidi, tak pro rodiny s dětmi.

Nové bydlení s důrazem na komfort a kvalitu života

Cílem projektu Vysočanský Mlýn je nejen vytvořit nové moderní byty, ale také celkově oživit okolí a nabídnout obyvatelům příjemný a bezpečný prostor k životu. Původní průmyslová oblast se promění v rezidenční čtvrť plnou zeleně a moderní infrastruktury. Kromě bytů zde vzniknou nové parky, dětská hřiště, kavárna, školka a další občanská vybavenost, která zajistí komfortní život pro všechny obyvatele. Vysočanský Mlýn se tak stane novým atraktivním místem k bydlení v Praze.

Fáze výstavby

Projekt Vysočanského Mlýna je rozdělen do tří fází. V první fázi byly postaveny byty na ulicích Jandova a Ke Klíčovu, které jsou určeny k nájemnímu bydlení. Tyto byty nabízí moderní bydlení s veškerým vybavením a snadnou dostupností ke všem důležitým službám a dopravnímu spojení.

Druhá fáze projektu přináší exkluzivní bydlení v samotné budově bývalého mlýna. Tento historický objekt byl citlivě revitalizován britsko-českým architektonickým studiem Bogle Architects. Architekti dokázali skloubit původní ráz mlýna s moderními prvky, čímž vytvořili unikátní kombinaci historie a současnosti. Byty v této fázi jsou určeny pro ty, kteří hledají luxusní bydlení s nadstandardními službami.

Tip na článek:  Kde získat peníze na přestavbu bytového jádra

Třetí fáze projektu se zaměřuje na výstavbu dalších bytových jednotek, které budou dostupné širší veřejnosti. I tyto byty nabídnou vysoký standard bydlení a moderní vybavení, avšak s ohledem na cenovou dostupnost pro běžné rodiny.

Skvělá lokalita v srdci Vysočan

Jednou z velkých výhod projektu Vysočanský Mlýn je jeho umístění. Lokalita se nachází v Praze 9, která nabízí vynikající dopravní dostupnost i široké možnosti pro volnočasové aktivity. Z rezidence je to pouhých pět minut chůze na nejbližší zastávku MHD, odkud se snadno dostanete jak do centra, tak na okraj Prahy. V blízkosti je také vlakové nádraží Praha-Vysočany, které poskytuje rychlé spojení mimo hlavní město.

Milovníci přírody jistě ocení blízkost Klíčovského parku, kde mohou relaxovat a trávit volný čas. Další možností je park Flajšnerka, který nabízí klidné prostředí pro odpočinek. Rodiny s dětmi si oblíbí místní Květinové hřiště, které je ideálním místem pro hry a zábavu. Vysočanský Mlýn tedy spojuje výhody městského života s možností úniku do přírody, což z něj činí ideální místo pro bydlení.

Spolehlivý developer a široká nabídka bytů

Za celým projektem stojí osvědčený developer Metrostav Development, který je známý pro svou kvalitu a spolehlivost. Tento developer v rámci projektu Vysočanský Mlýn nabízí širokou škálu bytů, od menších 2+kk po větší rodinné byty 4+kk. Každý byt je navržen s důrazem na komfort, funkčnost a moderní design, což zaručuje vysokou úroveň bydlení.

Pokud hledáte nový domov v centru Prahy, který vám nabídne nejen soukromí a pohodlí, ale i snadnou dostupnost ke všem důležitým službám, Vysočanský Mlýn je skvělou volbou. Díky rozmanité nabídce bytů si zde vybere každý, ať už hledáte menší byt pro sebe, nebo prostorný domov pro svou rodinu.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *